Voorwaarden

- U dient na het bestellen, het totaalbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) vooraf over te maken op ons rekeningnummer NL68INGB0006335321 t.n.v. Andy's Darts / Sportprijzenspecialist. Dit onder vermelding van uw naam (als vermeld op uw bestelling) en het ordernummer. Uiteraard is het ook mogelijk om direct via I-deal te betalen.

-  Uw bestelling wordt in behandeling genomen op het moment dat wij uw betaling hebben ontvangen. Bij betaling via I-deal wordt hij direct als betaald gezien.

- De bestelling zal normaal gesproken binnen ca. 1 week aan u verzonden worden via TNT Post (of u kunt de bestelling afhalen in onze winkel aan de Strevelsweg 734 in Rotterdam). 

- Overschrijding van leveringstermijnen geven geen recht op schadevergoeding.

- Indien u een bestelling op een korter termijn wilt ontvangen, dient u contact op te nemen over de mogelijkheden hiervoor.

- Bedrukte artikelen kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

- D.m.v. het invullen en versturen van uw bestelling via internet gaat u akkoord met onze voorwaarden.

- Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen bij PostNL.

- De bijdrage aan verzend- / administratiekosten bedraagt € 5,95 per bestelling, ongeacht de waarde van de bestelling.

- Bij afhalen in de winkel wordt er bij een bestelling < € 5,00 een toeslag van € 1,00 berekend voor de kosten van betaling via I-deal en administratiekosten.

 

Betalingsmethode:

- U kunt na het bestellen, direct doorgaan met betalen via i-deal, dé veilige en snelle manier van betalen via internet. Na betaling via Ideal kunnen wij uw bestelling direct gaan verwerken.

- U kunt het totaalbedrag ook overmaken naar giro 6335321 t.n.v. Andy's Darts / Sportprijzenspecialist te Rotterdam, onder vermelding van naam en besteldatum.

 

Levering:

- Bestellingen worden uitsluitend binnen Nederland verzonden.